Chișinău, str. Alecu Russo 15 060-223-422 / 078-410-807
Patuturi

Se arată toate cele 13 rezultate

Patuturi de copii in Chisinau.

Pentru fiecare parinte este intotdeauna dificil sa alege patuturi de copii in Moldova. Pentru unii, aceasta este o intreaga relecvie, care este trecuta din generatie in generatie, iar pentru altii este important cum va arata in interiorul general. Dar, cel mai important lucru e ca patul ar trebui sa fie confortabil și sigur pentru copil, iar parintii ar trebui sa fie preocupati de functionalitatea si practicitatea, deoarece copilul va petrece o parte din timpul sau in el.

Dar, inainte de a face o alegere, trebuie sa va dati seama ce fel de patuturi in Chisinau sunt si care este diferenta lor fundamentala. Aceasta diviziune este strict conditioanata, deoarece exista o multime de patuturi, dar cele mai importante sunt:

  • Clasice, care sunt impartite in lemn, metal-plastic si cu functie de balustrade descendente,
  • Patuturi ovale,
  • Patuturi de leagan sau patuturi cu transformare.

In modelul clasic probabil include cel mai mare grup cu un numar foarte mare de soiuri. Patuturi in Moldova de acest tip poate fi stationare, cu roti, cu cutie pentru lucruri si altele. O optiune suplimentara pentru astfel de patuturi poate fi instalarea unui balansoar sau adaugarea de saltea pentru copii, dupa ce va fi si carusele muzicale. Practic au dimensiuni standard.

Cu toate acestea, exista patuturi noi si mai sigure, si de anume – patuturi ovale de copii. Ele sunt mai productive datorita unor forme rotunjite. Acestea arata foarte bine in interior, dar trebuie sa comandati o saltea speciala ovala pentru ei, care poate fi problematica.

Dar, de asemenea, exista si patuturi de copii in Chisinau compacte si usoare pentru nou-nascuti – leagane. Ele se disting prin mobilitate, desi acestea nu sunt cele mai practice, deoarece copiii cresc rapid din ele. Dar patuturi cu transformare au primit statutul de practica inalta. Are tot ce aveti nevoie pentru copilul dvs., de la un patut confortabil pina la rafturi si sertare spatioase. Pe masura ce copilul creste, patutul devine transformat si in cele din urma va fi o canapea mica. In medie, poate servi copiilor aproximativ zece ani.

In catalogul de pe site-ul nostru veti gasi cele mai bune pentru a cumpara patuturi de copii in Moldova la preturi mici de la cei mai importanti producatori. Exista modele de orice tip, forma si culoare, astfel incat puteti comanda patuturile de copii online rapid si cu siguranta.

Oanabebe.md – carucioare pentru copii, scaune auto, produse pentru camera copilului si multe altele in Moldova.

078-410-807
060 223 422
Menu