Chișinău, str. Alecu Russo 15 060-223-422 / 078-410-807
La plimbare

Se arată 1–15 din 181 de rezultate

Carucioare de iarna, de vara si de plimbare pentru copii

In primele zile de nasterea copilui, el are nevoie doar de aer curat si de lumina soarelui. Deoarece, numai sub influenta radiatiei ultraviolete pe pielea copilului, in organism incepe sa produca vitamina D, fara care dezvoltarea si functionarea completa a corpului este imposibila.

De aceea, cel mai convenabil pentru parintii si o optiune confortabila pentru copil sunt carucioare pentru copii in Chisinau. Pentru urmatorii doi ani, acesta va fi cu siguranta cel mai bun vehicul pentru el. Pana cand copilul invata sa stea singur, va trebui sa calatoreasca intr-un carucior. In anotimpul rece, ea va proteja bebelusul impotriva vantului, zapezii si ploii, iar in vara – va permite sa explora lumea pe deplin din jurul lui.

Mai tarziu, cand copilul va invata sa se aseze, leaganul nu mai este necesar, vor fi in nevoie alte carucioare in Moldova. Dar nu va grabiti sa dobanditi multe variante de caruciore deodata. Vorbind despre varietatea, principalele tipuri sunt transformatoare, carucioare pentru copii 3 in 1, carucioare pentru copii 2 in 1 si carucioare de plimbare. Care veți avea in nevoie si care veti utiliza depinde numai de preferintele dvs. si de anumite factori, cum ar fi greutatea caruciorului, disponibilitatea spatiului liber in casa sau in apartament.

Carucioare universale in Chisinau astazi sunt cele mai populare. Astfel, modelul 3 in 1 va inlocui simultan trei accesorii pentru copii: un leagan, un carucior si un scaun auto. Aceasta este o economie semnificativa decat cumpararea totul separat. In plus, cu un astfel de carucior va decideti problema lipsei de spatiu liber. Producatorii se concentreaza pe usurinta si durabilitatea, incat mama sa poate duca in mod independent caruciorul afara si sa aduca caruciorul inapoi in casa. Rama este realizata din materiale usoare, iar toate clemele si conectorii sunt realizate din plastic foarte durabil.

In magazinul nostru veti gasi o gama larga de culori si modele diferite. In acelasi timp, carucioare pentru copii in Moldova din magazinul nostru sunt cele mai ieftine. Dar optiunile indispensabile pentru excursii si plimbari lungi de vara sunt carucioarele pentru copii de plimbare. Ele sunt usor de pliat, se potrivesc in bagajul oricarei masini. Deci, daca doriti sa le cumparati, atunci va asteptam in magazinul nostru!

De asemenea, va puteti familiariza cu alte produse din colectia noastra:

Oanabebe.md – carucioare, scaune auto, patuturi pentru copii in Moldova.

078-410-807
060 223 422
Menu