Chișinău, str. Alecu Russo 15 060-223-422 / 078-410-807
Biciclete

Biciclete pentru copii in Moldova

Mai devreme sau mai tarziu, bicicletele devin cel mai dorit cadou pentru fiecare copil. Acum, parintii tineri pot lua biciclete de copii in Chisinau chiar si pentru un copil care are un an. Aceasta va fi prima sa bicicleta, care va inlocui caruciorul de tip 2 in 1 si 3 in 1. Are un scaun special cu mai multe nivele de fixare, ce permite copilul sa doarma cateva ceasuri. Aceste produse au un maner pentru parinte pentru a facilita manevrarea, iar copilul este protejat de o varsa de soare si ploaie.

Pentru cei mai in varsta exista biciclete de copii in Moldova cu 3 roti speciale. Ele sunt usoare si compacte, facute astfel incat bebelusul sa poata ajunge in mod liber la pedale. In plus, fata de placere, bicicleta aduce multe beneficii copilului. Contribuie la dezvoltarea fizica si psihica. Dupa ce a invatat sa calareasca o bicicleta, copilul coordoneaza pozitia corpului, continua sa invete sa mentina echilibrul, dezvolta viziunea periferica si consolideaza muschii pieptului.

Atunci cand conducem bicicleta pentru copii in Chisinau, toate sistemele de caroserie lucreaza intens. Pulsul este in crestere si se antreneaza sistemul cardiovascular, sistemul respirator este imbunatatit. O astfel de activitate fizica planificate este pur si simplu necesara pentru ca copilul sa se dezvolte si sa formeze un sistem imunitar puternic. De asemenea, din punctul de vedere al psihologiei, este foarte important pentru el sa se afirme, iar o bicicleta noua, care poate fi laudata in curte, este cea mai buna cale de a forma o personalitate in sine.

Puteti cumpara biciclete pentru copii in Moldova chiar pe site-ul nostru, in acelasi timp sa obtineti sfaturi de la un vanzator cu experienta. In plus, bicicleta trebuie sa fie nu numai utila, ci si sigura. Prin urmare, ar trebui sa va ganditi in avans la achizitionarea de casca sau de accesorii suplimentare, care imbunatateste protectie generala pentru copii vostri. Este necesar sa alegeti dupa inaltimea si greutatea copilului, deoarece nu este necesar sa luati un model pentru viitor . Dar, recent, modelele fara pedale au devenit populare, unde copii calatoresc prin impingerea picioarelor de la asfalt. Din pacate, nu stim ce optiune este potrivita pentru dvs., dar suntem mereu gata sa va ajutam cu alegerea si sa oferim cele mai bune.

Oanabebe.md – carucioare pentru copii, scaune auto, patuturi si multe altele in Moldova.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

078-410-807
060 223 422
Menu