Chișinău, str. Alecu Russo 15 060-223-422 / 078-410-807
Trotinete

Se arată singurul rezultat

Trotinete pentru copii in Chisinau

Pentru dezvoltarea fizica completa a corpului unui copil in crestere, este necesar sa va petreceti mult timp in aer liber si sa va deplasati foarte mult. Pana in prezent, arsenalul unor astfel de articole pentru parinti este destul de mult, deoarece copiii, abia iesiti din carucior pentru plimbare sau carucior 3 in 1, sunt transportati la trotinete pentru copii.

Trotinete pentru copii in Moldova pot fi folosite de la varsta de doi ani. Exista modele cu doua roti, trei si chiar patru. Acest lucru este necesar pentru ca copilul sa invete să se mentina echilibrul independent, indiferent unde se afla. Cu toate acestea, trotinetele cu un scaun si un maner au devenit recent populare. Acest lucru permite copilului sa se obisnuiasca cu noua jucarie, dar in timp, scaunul si manerul sunt indepartate, astfel incat copilul incepe sa stapaneasca trotineta in mod independent.

Cu toate acestea, multi parinti cred in mod eronat ca scuter pentru copii in Chisinau este un transport intermediar intre un carucior si o bicicleta pentru copii. Desi, dupa cum arata practica, de fapt, copilul va conduce cu bucurie o trotineta, alternand-o cu bicicleta. Dar problema cea mai dificila este alegerea trotinetului potrivit cu o varietate enorma, reprezentata pe piata mondiala.

Daca achizitionati scuter pentru copii in Moldova, pentru prima data in viata copilului, atunci el trebuie sa fie durabil, cu roti largi. Ar trebui sa fie posibila reglarea inaltimii volanului si prezenta unei frine obligatorii. Pe tipuri, este pliabil si manual. De asemenea, retineti pentru ce greutate el este proiectat pentru viitorul dvs., indiferent daca sunteti gata sa il schimbati la fiecare cativa ani sau daca doriti sa luati un model solid, adica o data pentru totdeauna, care va dura un timp foarte lung.

Trotinete pentru copii in Chisinau sunt o forma foarte convenabila si compacta de transport, asa ca acordati atentie modului in care acestea se indoaie, fie ca va fi confortabil pentru voi sa-l duceti. Atunci cand alegeti trotineta, acordati intotdeauna atentie marcii, calitatii materialelor si cat de ferm este fixat volanul. Acest lucru va va permite sa alegeti o trotineta cu adevarat de inalta calitate, care va dura o lunga perioada de timp si nu va dezamagi nici copil in caz de defectiune.

Daca doriti de a cumpara trotinete pentru copii in Moldova, mergeti direct la magazinul nostru, acordand atentie disponibilitatii accesoriilor pentru ele. Poate fi cu o lanterna, un clopot un panou muzical cu butoane sau un cos mic in care copilul isi poate pune toate jucariile. Nu uitati ca calitatea unui trotinet depinde de pretul sau. Abordam in mod responsabil alegerea furnizorilor, alegand doar cei mai fideli si de incredere, care pot furniza toate certificatele de calitate necesare pentru produsele pentru copii.

Oanabebe.md – carucioare pentru copii, scaune auto, patuturi si multe altele in Moldova.

078-410-807
060 223 422
Menu