Chișinău, str. Alecu Russo 15 060-223-422 / 078-410-807
Accesorii pentru scaune auto

Se arată singurul rezultat

Accesorii pentru scaune auto in Chisinau.

Cand un copil apare in casa, va fi si diferite treburi placute si achizitii, inclusiv achizitionarea de diverse dispozitive si accesorii pentru scaune auto. In lumea moderna, atunci cand miscarea este necesara aproape in fiecare zi, nu puteti face fara o masina, la fel ca un scaun auto pentru copii, fiindca siguranta copilului vostru trebuie sa fie in primul rand. In unele tari, puteti fi amendati pentru ca nu il aveti!

Scaunul auto este responsabil pentru siguranta copilului pe sosea, iar toate tipurile de accesorii pentru scaune auto pentru copii in Moldova creeaza confort. Cand cumparati un scaun auto, veti avea nevoie de ceva suplimentar, in functie de modelul si marca vehiculului, plus diferite nevoile si caracteristici ale copilului, deoarece, spre deosebire de carucioare pentru copii de plimbare, majoritatea scaunelor nu sunt echipate.

Accesorii pentru scaune auto in Chisinau trebuie sa fie achizitionate numai de la un vanzator sigur, astfel incat consultantii nostri vor da raspunsuri complete la toate intrebarile. De aceea, trebuie sa va asigurati ca scaunul este bine montat, daca exista o plasture pe centura si daca creati o presiune suplimentara asupra corpului copilului. Gama de piese suplimentare pe care le avem este incredibil de mare și printre ele veți găsi diferite adaptoare pentru fixarea fiabila a scaunului auto pe msina, componente si oglinzi, diverse perdele si sigilii pe centuri. Avem chiar huse si covoare pentru organizarea perfecta a spațiului in automobil.

Prin urmare, este posibil sa cumparati de la noi accesorii pentru scaune auto in Moldova, deoarece le livram rapid si acceptam plata intr-un mod convenabil pentru dvs. De aceea, dupa ce ati lucrat odata cu magazinul nostru, va veti intoarce din nou la noi, cumparind lucrurile necesare pentru cea mai drăguta persoana din lume – copilul vostru.

Oanabebe.md – carucioare, scaune auto, patuturi pentru copii in Moldova.

078-410-807
060 223 422
Menu