Chișinău, str. Alecu Russo 15 060-223-422 / 078-410-807
Scaune de masa

Se arată 1–15 din 18 rezultate

Scaune inalte pentru hranirea copilului in Chisinau.

Nimeni nu poate merge împotriva naturii și adesea, până la vârsta de șase luni, copilul dvs. poate să stea deja independent, având în vedere viteza vieții moderne. În această etapă a dezvoltării sale, aceasta înseamnă că este timpul ca părinții să se gândească la achiziționarea unui scaun pentru hranirea in Moldova. Există o mare varietate de produse pentru cele mai mici și, prin urmare, scaune de masa sunt foarte solicitate până în prezent, asa si lingerie de pat a copiilor, care este in sertarele de mobilier pentru copii.

Scaune pentru hranirea copilului in Chisinau sunt necesare pentru o anumită perioadă, dar înainte de a cumpăra, trebuie să țineți cont de numeroși factori diferiți. Ele trebuie create prin standarde și prin utilizarea de materiale diferite. Există gama de lemn, plastic sau o combinație de mai multe materiale. O abundență de culori se poate potrivi chiar și celor mai exigenți părinți.

Scaune inalte pentru hranirea in Moldova continuă să se bucure de o popularitate excepțională. Lista lor include, de asemenea, scaune-transformatoare. Ele au dimensiuni mici, ocupă puțin spațiu și în orice moment pot fi pliate, punându-se într-un loc retras. Acest scaun are mai multe dispoziții ale spatelui, deoarece este reglabil în înălțime. Există deja astfel de modele care se pot transforma chiar și în patuturi mici, unde puteți pune o saltea pentru copii.

Scaune inalte pentru hranirea in Chisinau se află atât în magazinul nostru, cât și pe site-ul nostru. Fiecare părinte va putea alege modelul la un preț accesibil, apoi să se familiarizeze cu specificațiile tehnice și apoi să sune la numărul de telefon de contact, după ce veti primi sfaturi vânzătorilor profesioniști. Întotdeauna avem mese pentru fete și băieți. Posibile opțiuni pentru comandarea meselor duble pentru gemeni.

De a cumpara scaune pentru hranirea copilului in Moldova este acum mai ușor decât oricând. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să plasați o aplicație online pe site-ul nostru. Asigurați-vă că, în viitorul apropiat, managerii noștri vă vor apela înapoi, vor aranja livrarea produsului selectat și vor accepta plata în orice mod convenabil pentru dvs.

Oanabebe.md – carucioare, scaune auto, patuturi pentru copii in Moldova.

078-410-807
060 223 422
Menu
preloader