Chișinău, str. Alecu Russo 15 060-223-422 / 078-410-807
Accesorii pentru carucioare

Se arată 1–15 din 84 de rezultate

Accesorii pentru carucioare in Moldova

E greu de imaginat o mama sau o familie care ar putea sa se ispraveasca fara un carucior, chiar daca este carucior 2 in 1. Majoritatea modelelor propuse pentru vinzare in magazine cu complectatia de baza. In consecinta, uneori este necesar de achiyitionare de accesorii pentru carucioare in Moldova.

Exista o opinie ca multi se opun necesitatii lor. Intr-adevar, multe mame sunt bine gestionate fara accesorii, chiar fara sa stie despre prezenta lor. Doar acest lucru nu inseamna ca accesorii pentru carucioare pentru copii in Chisinau nu sunt necesare. Lista lor include produse pentru copii cum ar fi husa de ploaie, husa pentru picioare, pungi pentru carucioare, huse pentru roti, centuri de siguranta, plase de tantari, saltele pentru copii si multe altele.

De regula, unele accesorii pentru carucioare pentru copii in Moldova sunt deja incluse in pachetul general. I aceasta complectatie de baza, nu va fi o problema sa gasiti accesorii pentru toate modelele. In timp de vara, o plasa de tantari este o necesitate, deoarece este cea mai buna optiune pentru protejarea unui copil de muscaturile insectelor.

Daca plasa poate fi folosita in fiecare zi, atunci pelerina de ploaie este cel mai probabil o urgenta pentru a acoperi rapid copilul de ploaie si a ajunge in casa. Dar dacă aveți un carucior pentru gemeni, atunci vor exista deja două pelerine de ploaie. Același lucru este valabil și pentru achizițiile următoare, cum ar fi scuterele.

Puteti cumpara accesorii pentru carucioare in Chisinau pentru toate ocaziile. Intelegem ca orice parte a caruciorului se poate rupe sau se poate murdari, astfel incat acesta poate sa fie inlocuita. Si daca caruciorul nu mai este potrivit pentru un frate sau o sora care au crescut, atunci puteti sa actualizati salteaua pentru copii, iar mama poate alege o noua geanta mai spatioasa sau confortabila pentru carucior. Acest lucru se poate face in magazinul nostru online, fara a parasi chiar casa dvs. prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru.

Oanabebe.md – carucioare, scaune auto, patuturi pentru copii in Moldova.

078-410-807
060 223 422
Menu
preloader