Chișinău, str. Alecu Russo 15 060-223-422 / 078-410-807
Cărucioare 2 in 1

Se arată 1–15 din 66 de rezultate

Carucioare pentru plimbare 2 in 1 in Chisinau

Grija parintilor prudenti care nu sunt influentati de superstitie, cu mult inainte de nasterea copilului incearca sa pregateasca la maximum la acest eveniment minunat. Unul dintre atributele obligatorii ale copilariei este caruciorul. Dar este mai bine sa ascultati opinia unui consultant calificat si sa alegeti corect.

In prezent, cele mai populare sunt carucioare pentru copii 2 in 1 pentru plimbare in Moldova. Acestea sunt confortabile si versatile, deoarece caruciorul de acest tip va va inlocui cu doua modele cu drepturi depline: cu un leagan si un bloc de plimbari in care copilul poate sta deja. Intr-un apartament va permite sa face o economie in mod semnificativ al spatiu. Este, de asemenea, caracterizeaza caruciore pentru plimbare, chiar dacă se duc pentru gemeni. Unul dintre cele mai bune exemple de ambele tipuri de carucioare de la producatorii celebri sunt Mutsy, Anex, Muuvo si altele.

Avand in vedere insasi conceptul de carucioar-trasformer, urmatorul factor de alegere este materialul. In regula, brandurile moderne populare fac rame usoare din metal durabil, care rezista aproape pentru totdeauna, daca respectati regulile de functionare si nu supraincarcati caruciorul. Este foarte important sa clarificati, inainte de a comanda carucioare 2 in 1 in Chisinau, pentru ce greutate este destinat. Aceasta depinde de modul in care va servi. In medie, veti avea nevoie de ea pana la trei ani pana cand copilul se va aseza pe o bicicleta sau pe un trotinet.

Daca decideti sa vizitati si de a cumpara carucioare pentru copii 2 in 1 in Moldova, asigurati-va ca ati discutat despre problema manevrabilitatii caruciorului. In timpul plimbarilor lungi, nu va trebui sa fie greu nici un kilometru, respectiv manipularea caruciorului este foarte importanta. De asemenea, la cumpararea unui carucior, acordati atentie rotilor de amortizare. Bebelusului intr-un leagan sau intr-un bloc de plimbare va fi mult mai confortabil daca se roteste in mod uniform si nu simte orice gaura si pietre pe drum.

Oanabebe.md – carucioare, scaune auto, patuturi pentru copii in Moldova.

078-410-807
060 223 422
Menu
preloader