Chișinău, str. Alecu Russo 15 060-223-422 / 078-410-807
Cărucioare 3 in 1

Se arată toate cele 9 rezultate

Carucioare 3 in 1 pentru plimbare in Moldova

Una dintre primele si cele mai importante achizitii pentru copilul dvs. va fi caruciorul lui. Alegerea lui depinde complet de mai multi factori. Lista lor include bugetul familiei, functionalitatea lui insusi si capacitatile sale, dar chiar si stilul de viata al parintilor poate juca un rol important. Acest lucru afectează care carucior va trebui să o luați – 2 in 1 sau un carucior pentru gemeni, în timp ce nu uitați despre accesorii pentru carucioare.

Cele mai universale sunt carucioare pentru copii 3 in 1 pentru plimbare in Chisinau. Acest lucru nu este surprinzator, deoarece, platind o singura data, veti primi in plus un leagan portabil cu o unitate detasabila de plimbare si un scaun auto pentru nou-nascuti. Puteti folosi acest carucior de la nasterea copilului pana la trei ani, sau poate pana la patru ani, pana cand copilul trece la bicicleta sau trotineta. Exemple bune pentru acest tip de carucioare de la brandurile mondiale sunt Verdi Orion, Verdi Mirage, Easy GO Soul si altele.

Cea de-a doua regula importanta in alegerea unui carucior pentru copii 3 in 1 in Moldova sunt rotile. De obicei, se prefera rotile din cauciuc. Ei vor atenua mai bine impactul coliziunilor in timpul plimbarilor, dar spre deosebire de poliuretan, ele sunt mai greu de a fi deteriorate de obiectele ascutite. In general, rotile ar trebui sa fie conduse in mod convenabil si rapid, ceea ce este foarte important atunci cand se transporta caruciorul. Acordati atentie prezentei amortizoarelor si a tipului de franare. Daca traseul de plimbare va fi de-a lungul cailor inclinate, prezenta unei frane de mana va simplifica foarte mult plimbarile.

Toate cele de mai sus creeaza confort pentru copil. Dar unde si cum putem de a cumpara carucioare 3 in 1 in Chisinau, pentru a stabili pretul si calitatea de modelul placut. Cu o astfel de intrebare este mai bine sa ne contactati, consultantii nostri va vor ajuta cu sfaturi practice. Toate carucioarele care sunt pentru vinzare si care puteti de a comanda pe site-ul nostru sunt verificate si testate inainte de ambalare si vanzarea. Suntem pe deplin increzatori in furnizorii nostri, insa consideram ca este necesar sa verificam personal ca fiecare model functioneaza. De aceea, clientii nostri primesc numai produse de inalta calitate si de incredere de la branduri bine cunoscute.

Oanabebe.md – carucioare, scaune auto, patuturi pentru copii in Moldova.

078-410-807
060 223 422
Menu
preloader