Chișinău, str. Alecu Russo 15 060-223-422 / 078-410-807
Cărucioare pentru gemeni

Se arată toate cele 3 rezultate

Carucioare pentru gemeni in Moldova

Pentru fiecare familie, aparitia unui copil este un eveniment semnificativ asteptat, aceasta este fericirea parintilor. Si aparitia a doi copii simultan este o dubla fericire, dar cu o astfel de fericire dubla, se adauga mai multe probleme si dubla responsabilitate. Acum va trabui de doua ori mai mult spatiu, nu numai acasa, ci intr-un carucior, daca aceasta este pentru plimbare. Este bine ca astazi carucioare pentru copii pentru gemeni in Chisinau sunt prezentate intr-un sortiment imens. Este necesar sa se clarifice faptul ca nu este posibil sa va plimbati in acelasi timp cu doi fara un carucior.

Ei sunt doi si fiecare dintre ei este individual in felul sau, astfel incat alegerea unui astfel de carucior trebuie sa fie abordat responsabil. Cea mai importanta diferenta dintre carucioare pentru gemeni este amplasarea leaganilor sau a blocului de plimbare. Acestea pot fi de doua tipuri, si anume, sa fie localizate unul dupa altul, asemanator cu un tren si, de asemenea unul linga altul cand doi copii sunt alaturi.

Primul tip de carucioare pentru copii pentru gemeni in Moldova este o constructie destul de lunga, dar ingusta. In ea, bebelusii pot fi localizati atat pe unul, cat si pe diferite nivele. In unele modele, le puteti indrepta unul spre celalalt, dar in majoritatea cazurilor unul dintre copii va trebui sa-si limiteze zona de vizionare. Cu toate acestea, atunci cand doi copii stau alaturi, lungimea acestui carucior este normala, dar latimea este de doua ori mai mare. Trebuie avut in vedere ca astfel de carucioare nu vor intra in fiecare scara si nu se vor incadra in fiecare ascensor.

Desigur, fiecare dintre optiuni isi va gasi sustinatorii. In constructia acestor carucioare se folosesc aliaje usoare din metal si din material plastic dur, rezistente la temperaturi joase si ridicate. Mai târziu, va fi mai dificil să cumpărați biciclete de copii sau trotinete pentru copii, deoarece fiecare dintre ei va dori să aibă una care să se potrivească mai bine.

Oferim clientilor nostri o varietate de carucioare pentru gemeni in Chisinau prin magazinul nostru online cu un catalog convenabil. Absolut toate carucioarele de acest tip au o garantie de calitate. Daca aveti intrebari, personalul nostru calificat va va oferi cu placere raspunsuri complete. Colaboram numai cu marcile dovedite care au castigat o reputatie de ani de zile prin dezvoltarea modelelor noi. Puteti cumpara carucioare pentru gemeni in Moldova in orice moment, lasand o cerere pe site sau sunind la unul dintre aceste numere.

Oanabebe.md – carucioare, scaune auto, patuturi pentru copii in Moldova.

078-410-807
060 223 422
Menu
preloader