Chișinău, str. Alecu Russo 15 060-223-422 / 078-410-807
Scaune auto

Se arată 1–15 din 62 de rezultate

Scaune auto de copii in Moldova

Scaune auto pentru bebelusi in Chisinau – aceasta este una dintre putine inovatii din domeniul sigurantei copiilor pentru fiecare zi. Prin urmare, atunci cand exista o conversatie despre un astfel de scaun mobil, toti parintii sunt impartiti in cei care au procurat deja, altii se decid si altii doresc, dar nu-si permit. Dar faptul ca ele sunt obligatorii, opiniile converg aici, pentru ca sa te simti in siguranta, dupa ce ti-ai asigurat pe cei dragi si pe copilul tau, este ca aceeasi nevoie de a mânca sau a dormi.

Dupa cum arata practica, copiii nou-nascuti cel mai mult au nevoie scaune auto in Moldova. Sistemul osos este inca departe de a fi perfect, deoarece majoritatea oaselor nu sunt inca intarite, iar sistenul muscular nu este capabil sa asigure suportul necesar. Este necesar sa ne imaginam bine ce se intâmpla in micul organism in timpul acceleratiei sau decelerarii a masinii sau cand roata intra in gropi si asa mai departe.

Daca familia dvs. are o masina si a aparut un copil, trebuie sa asigurati siguranta lui in deplasare. In plus, puteti cumpara scaune auto in Chisinau in magazinul nostru de firma, contactand cu magazin produselor pentru copii. Dupa ce ati vorbit cu un consultant, veti avea o idee despre calitatea si tipurile de scaune auto. In magazinul nostru sunt prezentate urmatoarele tipuri:

La evitarea comprimarii si intinderii inutile va contribui alegerea de inalta calitate a unui scaun auto pentru copil in Moldova. Toate modelele moderne ca si produsul pentru copii sunt fixate cu usurinta si ferm, de asemenea, va permit sa fixati sigur copilul cu cinci curele de puncte. În orice caz, avem accesorii pentru scaune auto, care va ajuta de a fixa copilul, astfel încât să nu atârne în timpul călătoriei. In plus, inainte de a cumpara un scaun auto, in plus fata de greutate, trebuie sa tineti cont de inaltimea copilului, pentru care exista tabele speciale. Dar cea mai buna si mai usoara optiune ar fi sa discutati aceasta problema cu un specialist calificat, care va ajuta nu numai sa gaseasca modelul de care aveti nevoie, ci si sa explice toate nuantele de fixare si instalare a scaunelor in masina.

De asemenea, va puteti familiariza cu alte produse din colectia noastra:

Oanabebe.md – carucioare, scaune auto, patuturi pentru copii in Moldova.

078-410-807
060 223 422
Menu
preloader